Thematic Session : Schedule for 11th October 2019
Time Duration Themes
10.00-11.30 90 min Inaugural session
11.30-11.50 20 min Networking Tea break
11.50-13.30 100 min Conference on Globalisation of Cooperative Trade
13.30-14.15 45 min Networking Lunch Break
14.15-15.45 90 min Conference on Cooperative Banking and Financial Inclusion
15.45-16.00 15 min Networking Tea break
16.00-17.30 90 min Conference on Empowerment of Youth and Women through Cooperatives

Exhibition, B2B Meeting and C2C Meeting will run concurrently.